WCSA godkjenning

En stor gratulasjon til alle armbrøst-interesserte med at Norsk armbrøstforening nå offisielt er godkjent som nasjonal forening i World Crossbow Shooting Association (WCSA).

– Vi var tidlig i kontakt med WCSA og har holdt de løpende oppdatert på framdriften i etableringen av Norsk armbrøstforening, og dette har bidratt til at de anbefalte og nå har godkjent vår søknad om å få bli en nasjonal forening, sier styreleder i NAF.

Stor betydning

Medlemskapet har stor betydning på flere områder. Det innebærer blant annet:

  • Medlemskap i internasjonal organisasjon er et krav for å bli godkjent av politiet som nasjonal skytterforening i Norge, og WCSA-medlemskap er derfor et viktig steg på veien mot dette.
  • Mulighet for medlemmer av Norsk armbrøstforening til deltakelse i verdensmesterskap og andre internasjonale stevner gjennom WCSA.
  • Etterfølgelse av WCSA Shooting rules, som gir et svært godt grunnlag for utarbeidelse av nasjonalt skytter- og konkurransereglement.

Veien videre

I etterkant av at godkjenningen ble formelt gitt, har Norsk armbrøstforening sendt formell henvendelse til Nordland politidistrikt om prosess for godkjenning som nasjonal skytterorganisasjon.

Samtidig arbeides det ufortrødent videre med de andre delene av organisasjonsbyggingen og etableringen av et miljø for sportsskyting med armbrøst, i samsvar med 10-trinns planen som styret har vedtatt.

Legg igjen en kommentar